sport.ro: Echipa lui Cristian Achim este lider în grupă și se poate califica și cu o înfrângere la cel mult 25 de puncte diferență în ultimul meci.

CSM CSU Oradea a făcut un pas spre calificarea în faza următoare, după ce a reuşit a patra sa victorie consecutivă în Grupa E a competiţiei masculine de baschet FIBA Europe Cup, 90-62 (29-13, 21-18, 19-18, 21-13) cu echipa bulgară Rilski Sportist, miercuri seara, la Samokov.

Orădenii, care au debutat cu un eşec în deplasare, au câştigat apoi toate cele patru meciuri jucate şi ocupă primul loc în clasamentul grupei.

Echipa antrenată de Cristian Achim a câştigat categoric în Bulgaria, făcând diferenţa la începutul şi pe finalul partidei.

Erick Neal, MVP în echipa orădeană în 90-62 cu Rilski Sportist

Erick Neal, cu 16 puncte, 4 recuperări, 7 pase decisive, a fost cel mai bun om al orădenilor, dar evoluţii apreciate au avut şi Cătălin Baciu, 15 p, Nikola Markovic, 15 p, 4 rec, Mark Ogden, 12 p, 7 rec, 3 pd, şi Justin Carter, 13 p, 6 rec.

De la gazde s-au remarcat Brandon Randolph, 17 p, şi Demajeo Wiggins, 16 p, 12 rec.

Marţi, francezii de la Cholet Basket au dispus de belgienii de la Kangoeroes Basket cu 89-69.

Calificarea este la îndemână

CSM CSU Oradea ocupă primul loc, cu 9 puncte, urmată de Cholet Basket, 8 puncte, Kangoeroes Basket, 8 puncte, Rilski Sportist, 5 puncte.

Ultimele meciuri din grupă vor avea loc pe 29 noiembrie, Cholet Basket – Rilski Sportist, şi pe 30 noiembrie, Kangoeroes Basket – CSM CSU Oradea.

Pentru a obţine calificarea, formaţia orădeană are varianta victoriei sau a unei înfrângeri la cel mult 25 de puncte diferenţă. (sursa)

Articolul precedentDupă ce echipa lor a învins Germania, suporterii japonezi au rămas să facă și curățenie în tribune! VIDEO
Articolul următorTraficanții de droguri care au construit primul laborator de extragere a cocainei din România, în Bihor, trimiși în judecată