În ședința de luni a Consiliului Local Oradea s-a evidențiat încă o dată că aleșii PNL au predat total controlul Salubrității unei societăți comerciale (în cazul de față RER), care să stabilească după criterii proprii și bunul plac sancțiuni asupra comunității, totul împachetat cu denumirea sublimă de “tarife majorate” – scrie Coaliția Rogerius într-o postare pe Facebook.

Totul bine orchestrat, căci li se vor alătura voluntari și cei de la Poliția Locală. Deseori ai impresia ca juriștii PMO lucrează cu toții ca azi-mâine firma favorită #RER să emită direct amenzile, dacă tot are controlul asupra multor aspecte ce ar trebui să țină exclusiv de Primarie.

Și nu în ultimul rând, am reținut și tupeul maxim al edilului-sef #Birta care lăsa de înțeles că orădenii și-au dat acordul acestei aberații de regulament, prin faptul că nu ar fi fost pro-activi!

Total fals, Coaliția Rogerius a transmis propuneri, bazate pe răspunsul primit taman de la instituția Primăriei, semnate de, ghici cine. ..?, însuși primarul. (sursa)

Articolul precedentA fost adoptat proiectul PSD care prevede prelungirea limitării adaosului comercial la alimentele de bază. Până când se aplică
Articolul următorCe vei putea comanda gratuit în toate restaurantele și barurile din România. Nu vor mai avea voie să îți ceară niciun ban