S-au stabilit candidații! La Sectorul 1 din partea Alianței USR/PLUS – PNL candidează userista Clotilde Armand, europarlamentar USR, care a reusit să își facă loc după ce candidatul PNL, Tănase Stamule, a fost îndepărtat cu acordul conducerii liberale.

În acest context, medicul Adina Alberts, care prin luările de poziții pare tot mai aproape de o candidatură la Primăria Sectorului 1 susține că ”și-au bătut joc de Tănase Stamule” și denunță ipocrizia lui Clotilde Armand care a acceptat deschis alianța cu PNL după ce în urmă cu ceva timp spune despre liberali că sunt nereformați, corupți și clientelari:

”DUPLICITARA CLOTILDE ARMAND „s-a făcut frate cu necuratul” și a făcut alianță cu PNL!

La alegerile pentru Sectorul 1, USR s-a aliat cu PNL. Același PNL despre care Clotilde Armand spunea, în 2016, că e un partid corupt.

„PNL rămâne un partid nereformat, corupt şi clientelar, care a dezamăgit cetăţenii ce şi-au pus speranţele în acesta. Indiferent de ultimele declaraţii ale conducerii, el rămâne ‘Curat murdar’!”, scria înfrânta Clotilde Armand, după alegerile locale din 2016.

PS: PNL și-a bătut joc de Tanase Stamule! Nu e nici primul și nici ultimul de care PNL își bate joc!”, scrie medicul pe pagina sa de Facebook. (sursa)