S-au stabilit candidații! La Sectorul 1 din partea Alianței USR/PLUS – PNL candidează userista Clotilde Armand, europarlamentar USR, care a reusit să își facă loc după ce candidatul PNL, Tănase Stamule, a fost îndepărtat cu acordul conducerii liberale.

În acest context, medicul Adina Alberts, care prin luările de poziții pare tot mai aproape de o candidatură la Primăria Sectorului 1 susține că ”și-au bătut joc de Tănase Stamule” și denunță ipocrizia lui Clotilde Armand care a acceptat deschis alianța cu PNL după ce în urmă cu ceva timp spune despre liberali că sunt nereformați, corupți și clientelari:

”DUPLICITARA CLOTILDE ARMAND „s-a făcut frate cu necuratul” și a făcut alianță cu PNL!

La alegerile pentru Sectorul 1, USR s-a aliat cu PNL. Același PNL despre care Clotilde Armand spunea, în 2016, că e un partid corupt.

„PNL rămâne un partid nereformat, corupt şi clientelar, care a dezamăgit cetăţenii ce şi-au pus speranţele în acesta. Indiferent de ultimele declaraţii ale conducerii, el rămâne ‘Curat murdar’!”, scria înfrânta Clotilde Armand, după alegerile locale din 2016.

PS: PNL și-a bătut joc de Tanase Stamule! Nu e nici primul și nici ultimul de care PNL își bate joc!”, scrie medicul pe pagina sa de Facebook. (sursa)

Articolul precedentIncidente la masivele proteste de la Berlin față de restricțiile impuse pentru combaterea pandemiei
Articolul următorDupă ce UE a anunțat că va cumpăra vaccinul împotriva COVID-19: ‘Oare ce țară nu a comandat pentru propria populație? România, cumva?’