Liderul PNL Marian Ciucă spune că i-a fost foarte ușor să-și asume ideea comasării alegerilor locale cu cele europarlamentare. El spune că este vorba de un proces cât se poate de firesc și că e anormal că până acum alegerile au fost ținute pe date diferite.

timesnewroman.ro: „Ca să-mi fie mai simplu de înțeles, eu vizualizez totul în șaorme”, a explicat Marian Ciucă. „Pentru mine alegerile europarlamentare sunt o șaorma, iar cele locale o altă șaorma. Și bineînțeles că mi-am dorit să existe comasare, pentru că e mai bine să bagi două șaorme deodată decât să bagi una azi și alta abia peste câteva luni. Sunt sigur că toți românii sunt de acord cu mine aici.”

Mai mult, liderul PNL spune că ar trebui mers și mai departe cu comasarea și să se țină în aceeași azi nu doar europarlamentarele și locale, ci și parlamentarele și prezidențialele. „Pentru că, nu-i așa?, să bagi patru șaorme deodată e chiar mai bine decât să bagi două șaorme deodată”, a subliniat Marian Ciucă. (sursa)

Articolul precedentMirosul, arma împotriva depresiei?
Articolul următorPlanificare defectuoasă la Ministerul Educației în stabilirea bugetelor lunare. Pare surprins, lună de lună, de cheltuielile pe care le are de făcut