Alegerile nu se câștigă pe Facebook sau alte rețele sociale, atrage atenția Nicolae Ciucă. Președintele PNL le recomandă colegilor de partid să meargă „din poartă în poartă” ca să câștige simpatia electoratului.

Comunicarea faţă în faţă este esențială în politică, crede Nicolae Ciucă, care le-a recomandat liberalilor din Vrancea să meargă „din uşă în uşă, din poartă în poartă”, pentru a-i convinge pe oameni să îi voteze.

Dacă nouă ne este teamă să vorbim şi lăsăm terenul gol altora să vorbească despre ceea ce ei nici nu ştiu să explice în cuvinte, oamenii vor crede că noi ne-am dat cu alţii. Ceea ce este absolut fals.

Trebuie să le vorbim oamenilor despre virtuţi, despre ceea ce înseamnă empatia, solidaritatea, onestitatea, de ce nu muncă, pentru că doar prin muncă se pot obţine lucruri.

Astea sunt chestiunile pe care cred că, dacă le vom exprima şi transmite aşa cum se cuvine, vom putea cu adevărat să facem nu doar Vrancea liberală, ci fiecare judeţ în care avem şansa să câştigăm. (…)

Nu doar prin Facebook sau alte reţele de socializare se câştigă alegerile. Au şi aceste reţele relevanţa lor. Vă spuneam că trebuie să mergem să le vorbim oamenilor pentru că altfel le vorbesc alţii, folosesc abuziv aceste instrumente de comunicare şi, din păcate, oamenii deja cred mai mult ce văd pe Facebook, pe Tik-Tok, pe Instagram decât ceea ce este cu adevărat în realitate şi mai ales ceea ce pot să înţeleagă prin comunicarea faţă în faţă.

Ca atare, activul de partid trebuie să folosească toate instrumentele de comunicare şi, de asemenea, să meargă din uşă în uşă, din poartă în poartă, pentru a-i convinge pe oameni. În felul acesta veţi reuşi cu adevărat să câştigaţi Vrancea”, le-a transmis Nicolae Ciucă liberalilor prezenţi la şedinţa Colegiului Director Judeţean al PNL Vrancea.

sursa: Agerpres

Articolul precedentControale temprare de frontieră în Schengen, datorită numărului mare de migranți ilegali și a teroriștilor islamiști
Articolul următorOpoziţia poloneză s-a clasat pe primul loc în alegerile locale, un eşec pentru premierul Donald Tusk