Liderul PNL, Florin Cîțu, i-a sunat, marți seara, pe liderul USD, Dacian Cioloș și pe liderul PSD, Marcel Ciolacu pentru a stabili o întâlnire cu liderii celor două partide, după ce liberalii au votat flexibilizarea negocierilor, au declarat pentru G4Media.ro mai multe surse politice.

Marcel Ciolacu i-ar fi transmis că are agenda plină dar că îl va suna după ce se eliberează. ”Criza este mare, așa că mâine indiferent cât de ocupat sunt mă vad cu el”, a declarat Ciolacu pentru G4Media.ro

Context

Biroul Politic al PNL a aprobat, marți seara, în unanimitate, decizia de flexiblizare a mandatului. Liderul PNL Florin Cîțu a anunțat că partidul său va negocia atât cu USR cât și cu PNL varianta unui guvern format în jurul unui premier PNL.

El a mai spus că nu numele premierului nu va fi discutat în aceste negocieri și că liderii celor două partide, USR și PNL, vor fi contactați miercuri.PNL a votat cu două abțineri și echipa de negociere, din care fac parte președintele, cei patru vicepreședinți și secretarul general al PNL. (sursa)

Cîțu a declarat, vineri 3 septembrie, că PNL nu negociază cu PSD, considerat de acesta “cel mai mare dușman al poporului român” și avertizează că a negocia cu social-democrații, făcând referire la USR PLUS, “înseamnă a negocia împotriva poporului român”.

PNL nu va negocia cu cel mai mare dușman al poporului român. A negocia cu PSD înseamnă a negocia împotriva poporului român. (sursa)

Articolul precedentIpocrizie totală la Summit-ul dedicat combaterii încălzirii globale – peste 400 de avioane private, zeci de avioane oficiale și SUV-uri pentru VIP-uri
Articolul următorCiolacu: ”Mergem la Cotroceni cu propunere de premier și cu 100 de măsuri.” Ar mai trebui ca și Iohannis să anunțe consultări…