Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, în şedinţa de Guvern, că este într-un dialog corect cu reprezentanţii mai multor categorii sociale esenţiale pentru societatea noastră, precum oamenii din sistemul sanitar şi cei din apărare şi ordine publică, el precizând că, spre deosebire de alţi lideri politici care s-au prefăcut că aceste probleme nu există, el le ia în serios. ”Sunt sigur că românii s-au săturat de populism şi de promisiunea unor soluţii miraculoase”, a mai spus premierul.

”Aşa cum am promis, sunt într-un dialog corect cu reprezentanţii mai multor categorii sociale esenţiale pentru societatea noastră, precum oamenii din sistemul sanitar şi cei din apărare şi ordine publică. M-am întâlnit cu liderii sindicali, dar m-am dus să discut direct şi cu cei care lucrează zilnic pentru a salva vieţile românilor. Prioritatea mea şi a acestui Guvern este să eliminăm inechităţile acumulate de-a lungul multor ani”, a anunţat premierul.

El a continuat: ”Spre deosebire de alţi lideri politici care s-au prefăcut că aceste probleme nu există, eu le iau în serios! Le voi discuta în continuare sincer şi aplicat şi îmi voi asuma toate măsurile care sunt rezonabile şi realizabile”.

”Sunt sigur că românii s-au săturat de populism şi de promisiunea unor soluţii miraculoase!”, a completat şeful Executivului.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a avut, joi la Palatul Victoria, o rundă de consultări cu o delegaţie de reprezentanţi ai Federaţiei Sanitas, la care au participat, de asemenea, viceprim-ministrul Marian Neacşu, consilierii de stat în Cancelaria Prim-Ministrului Carmen Orban şi Minel Ivaşcu, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Alexandru Rogobete, şi secretarul de stat în Cancelaria Prim-Ministrului Mihai Constantin, purtător de cuvânt al Guvernului.

Discuţiile au vizat cele două paliere ale revendicărilor comunicate anterior de reprezentanţii Sanitas, şi anume, necesarul de posturi în unităţile sanitare şi salarizarea personalului din sistemul de sănătate. (sursa)

Articolul precedentExercițiile fizice ar trebui făcute pe stomacul gol? Sau nu? Ce spun experții
Articolul următorFlorian Bodog: Legat de intenția Comisiei Europene de a încheia un nou contract cu un producător de vaccinuri, îmi este greu să înțeleg acest demers