De când a izbucnit pandemia, în România au fost înregistrați 1.346.240 de infectați cu noul coronavirus (09.10.2021), conform datelazi.ro, un website oficial, realizat de către Asociația Code for Romania în parteneriat cu Guvernul României prin Autoritatea pentru Digitalizarea României cu date și informații furnizate de către Guvern – scrie printreranduri.net.

La o populație de aprox. 19 milioane, înseamă că, în decurs de 1 an și jumătate, aproximativ 7% din toți locuitorii patriei a fost infectată cu noul coronavirus.

Statisticile oficiale ne spun că din cei 1,3 milioane de infectați peste 87% s-au vindecat până acum (1.172.139). Cazuri active, adică bolnavi, mai sunt astăzi doar 174.101, adică mai puțin de 1% din populație (0.91%).
Tot din datele oficiale aflăm că până acum au fost înregistrați 39.209 de decedați, 2,91% din totalul infectaților, respectiv 0,20% din totalul populației.

Acestea sunt cifrele seci, statisticile neinterpretate. De aici și până la isteria de sfârșitul lumii (cu spitale supraaglomerate, fără paturi ATI, cu morți, orașe carantinate, restricții, etc.) care a cuprins România, inclusiv la nivelul „autorităților”, e cale lungă. Nouă ne-a trebuit însă doar un pas…

De ce? Pentru că de când e lumea, cel ușor manipulezi populația cu cifre, statistici și „specialiști”! Mass media, „autoritățile” și experții ne bombardează cu tot felul de statistici, însă în această gălăgie informațională e greu să îți păstrezi cumpătul și să analizezi corect cifrele, mai ales că marea majoritate a populației e certată (rău) cu matematica de bază, ce să nai zicem de analiza statistică…

Niște „specialiști” – despre care marea majoritate nu știe nimic, nici măcar cum îi cheamă pentru că „autoritățile” au decis să secretizeze aceste informații – au setat niște praguri de 1, 3, 4, 6, 10 la mie, etc. Mai pe românește, 1 din 1000, 10 din 1000, etc*. De ce aceste praguri și nu altele, nu a explicat nicio „autoritate”. Deci, niște „specialiști” sub protecția anonimatului au stabilit niște praguri cât se poate de arbitrare. Pe urmă au zis, că peste un anumit prag introduc restricții, restrâng drepturi și libertăți pentru a reduce riscurile la adresa sănătății populației. Oamenii nu pot pune la îndoială aceste praguri și aceste decizii. Nu au cum pentru că până când instanțele de judecată decid asupra legalității deciziilor „autorităților”, acestea din urmă dau alte decizii. În plus, contestarea discursului oficial este o faptă antisocială gravă! Imediat ești catalogat negaționist, analfabet funcțional, etc., deci mai bine accepți și suferi în tăcere.

Un studiu Medlife, cel mai mare spital privat din România, arată că, în mod real, în România sunt aproape 100.000 de cazuri de COVID pe zi. Deci aproape de 10 ori mai multe cazuri decât cele oficiale. Dacă într-adevăr situația e mult mai gravă decât o prezintă „autoritățile”, mă întreb ce rost mai are raportarea unor statistici depășite și nerealiste? Nu mai bine renunțăm la ele? Cum ar fi oare ca într-o zi, „autoritățile” să uite să mai raporteze numărul de îmbolnăviri, numărul de morți și de vaccinați? Credeți că s-ar supăra cineva? Sau cum ar fi să nu ne uităm o zi le TV? Credeți că s-ar mai isteriza lumea?

Groucho Marx găsea televizorul foarte educativ. Ori de câte ori cineva deschidea aparatul TV, el se ducea în altă cameră și citea o carte!

————

*Știați că o incidență de 10 la 1000 înseamnă de fapt 1%? Adică 1 persoană din 100 este infectată cu SARS-COV-2, iar 99 sunt sănătoase! O fi mult, o fi puțin? Cifrele oficiale nu suțin isteria generalizată, în schimb, o fac ”autoritățile” și mass media. (printreranduri.net)

Articolul precedentMinistrul penelist al Finanțelor vrea ca românii cu salarii mici să primească mai puține servicii medicale!
Articolul următorDe la Cîțu la Vîlceanu, spre iadul social!