Coaliția de guvernare stă pe un adevărat butoi cu pulbere, relațiile între miniștrii PNL și cei ai USR-PLUS fiind una extrem de tensionată.

În cadrul ședinței PNL, mai mulți miniștrii liberali s-au plâns de 3 dintre miniștrii USR-PLUS: Claudiu Năsui (Ministerul Economiei), Cristian Ghinea (Ministerul Fondurilor Europene) și Vlad Voiculescu (Ministerul Sănătății).

Sper exemplu, Virgil Popescu, ministrul liberal al Energiei, s-a plâns de faptul că ministrul Economiei, Claudiu Năsui, sabotează reorganizarea acestui domeniu și nu semnează actele necesare. Practic, Virgil Popescu consideră că Ministerul Energiei a fost golit de conținut și toată puterea de decizie stă în mâinile lui Năsui.

De asemenea, liberalii s-au plâns de ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea. Acesta ar respinge pe bandă rulantă proiectele și totul stă blocat în domeniul fondurilor europene.

În colimator a fost luat și Vlad Voiculescu, cel care este acuzat de liberali că face praf întreaga campanie de vaccinare. (sursa)

Articolul precedentRevoltă în spitale! Guvernul refuză să plătească banii promişi în 2020
Articolul următorAusteritate! Guvernul nu mai dă vouchere de vacanță în 2021, taie sporurile și reduce subvenția pentru transportul studenților