Momentul în care deputatul PNL Florin Roman a fost agresat de deputatul neafiliat Dan Vîlceanu (fost ministru PNL și ales în Parlament pe listele PNL) a fost surprins de camerele de supraveghere din Parlament.

Pe imagini se vede cum Dan Vîlceanu îl bruschează pe Florin Roman și, la un moment dat, Vîlceanu încearcă să-l muște de nas pe Roman.

Pe imagini nu se vede cum Dan Vîlceanu îl lovește cu genunchiul în nas pe Florin Roman, așa cum deputatul PNL susținea în postarea de pe Facebook.


La ieșire, Florin Roman a povestit cum s-a întâmplat incidentul:

„În urma acelei altercații, mi-a înfipt mâna în gât. Pe hol a fost o strângere puternică, a încercat canibalic să mă muște în zona capului și când am lăsat capul în jos m-a lovit cu genunchiul.”

Roman a precizat că a solicitat Biroului Permanent să-i pună la dispoziție imaginile de supraveghere pentru a demonstra ceea ce s-a întâmpla și că ar trebui ca și Dan Vîlceanu să demonstreze „că era el”.

„A fost o agresiune. Nu a fost o bătaie, pentru că eu nu am reacționat. Am văzut figura tulburată … S-a și speriat după ce a conștientizat ce a făcut”, a mai declarat Florin Roman, care a mai spus că Dan Vîlceanu „nu era el”.


Florin Roman a declarat că va depune plângere împotriva lui Vîlceanu. (sursa)

Articolul precedentSoarta lui Netanyahu, în mâinile unei românce: Iulia Motoc va prezida completul care se va pronunţa asupra mandatului de arestare
Articolul următorRomânii vor intra în Turcia doar cu buletinul. Erdoğan a semnat un decret prezidenţial, cu ocazia vizitei premierului Ciolacu la Ankara