Vicepremierul Dan Barna afirmă că dacă mesajele de instigare la nerespectarea legii nu sunt sancţionate, ele se vor repeta, motiv pentru care este nevoie ca autorităţile să ia măsuri şi nu să le ignore. El critică PSD, despre care susţine că îi “antrenează şi cultivă” pe cei de la AUR, relatează News.ro.

Dan Barna a comentat decizia senatorilor PSD de a se retrage din Biroul Permanent atunci când s-a discutat situaţia senatoarei Diana Şocoacă, acuzată de discurs care instigă la ură: “Este, din păcate, confirmarea faptului că cei de la AUR sunt cultivaţi şi antrenaţi la vestiarele PSD”.

Deși știa bine că nu e așa!

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a trimis o scrisoare grupurilor parlamentare din Senat în care propune sancţionarea senatoarei Diana Şoşoacă pentru încălcări ale prevederilor regulamentare. Aceasta precizează că Şoşoacă nu respectă măsurile de protecţie sanitară şi nu poartă mască în sala de plen, instigă la ură în luările de cuvânt, jijneşte şi utilizează un discurs xenofob, homofob şi extremist.

Social-democraţii au părăsit din nou marţi sala de plen a Senatului, nemulţumirea fiind aceeaşi şi anume procedura de vot mixt, pe tabletă şi telefonic. Senatorii PSD au acţionat la fel în plenul de lunea trecută, când cazul Șoșoacă NU era discutat. (sursa)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.