Cofondatorul miliardar al Microsoft, un cititor vorace care împărtășește în mod regulat recomandările sale de cărți de top, a publicat marți cea mai nouă listă de lecturi de vară. Lista din acest an include o carte în special pe care Gates „nu o poate recomanda… suficient de mult”, a scris el într-o postare pe blogul său personal, scrie cnbc.com.

timesnewroman.ro: Cartea se numește „Baltagul” și este un bestseller scris de Mihail Sadoveanu, un scriitor de mare succes la vremea lui. Cartea, care este un thriller slow-burn, l-a forțat pe Gates să reflecteze asupra propriilor sale abilități și obiceiuri de comunicare în moduri care „vor rămâne cu mine pentru mult timp”, a scris el.

Printre recomandările lui Gates se numără, de asemenea, „Frații Jderi”, de același autor despre care miliardarul american are numai cuvinte de laudă. „Această carte poate sta fără probleme pe același raft al literaturii universale altărui de Stăpânul Inelelor, Cronicile din Narnia sau Urzeala Tronurilor”, a spus Gates. (sursa)

Articolul precedentJUSTIȚIA DINAMITATĂ! STATUL PARALEL, CONFIRMAT! Florian Coldea, „șeful cel mare” care „îi are pe toți la mână”. Cum opera „echipa” condusă de fostul șef SRI (Stenograme DNA)
Articolul următorCalendarul admiterii la liceu. Cum se calculează media și câte locuri sunt disponibile