Potrivit Digi24, liderii USR si PLUS Bucuresti au lansat impreuna, marti, 16 iunie 2020, un atac la adresa PNL, acuzandu-i pe liberali ca au negociat functii cu Gabriela Firea. Claudiu Nasui, presedintele USR Bucuresti, si Vlad Voiculescu, presedintele PLUS Bucuresti, au postat pe Facebook un mesaj comun in care solicita PNL sa rupa “orice legatura cu primariile controlate de PSD“.

“In Bucuresti, functiile au fost negociate de-a lungul timpului pe coltul mesei si chiar pe sub masa. Cei care trageau sforile in PNL si-au negociat posturi in administratiile din Bucuresti, in directiile din primarii, in adunarile generale si consiliile de administratie ale companiilor municipale marca Firea-PSD. Daca vreti cu adevarat ca lucrurile sa se schimbe, aratati-ne ca ati inceput curatenia. Incepeti cu propria curte. Rupeti orice legatura cu primariile controlate de PSD…”, au scris cei doi.

Vlad Voiculescu si Claudiu Nasui adauga ca, pana nu va fi indeplinita aceasta conditie, nu se pune problema unor negocieri.

“Pana atunci, nu se pune problema sa negociem nimic pe coltul mesei, iar de liste comune nici nu poate fi vorba”, se mentioneaza in mesaj.

“Nu mai tine cu chemarile la oaste impotriva PSD, cand voi recrutati primari de la ei. Schimbatul de tricouri, geci si ‘campioni’ intre partidele voastre si PSD e un sport prea vechi”, precizeaza cei doi, citati de Agerpres.

“Cu cine sa unim ‘dreapta’? Cu domnul Chirica de la Iasi, care a sarit de la PSD la PNL? Cu domnul Popescu de la sectorul 2, care inca nu stie daca e la ‘dreapta’ sau la ‘stanga’? Cu fostul viceprimar al lui Vanghelie? Cu lobbyistul Tanase Stamule? Cu PMP-ul care acum 4 ani absorbea UNPR-ul lui Gabriel Oprea si intre timp a facut blat dupa blat cu Firea-PSD? Ce faceti voi de 30 de ani e mai aproape de feudalism decat de democratie“, se arata in postare. (sursa)

Articolul precedentLudovic Orban NU explică de ce trebuia dat drumul la păcănele!
Articolul următorGuvernul respectă propunerea PSD: spune că nu va mai face achiziții directe