Vine gerul. Vor fi până la minus 18 grade Celsius, iar frigul continuă și la începutul săptămânii viitoare. Florinela Georgescu, director executiv ANM, a spus la Digi24 când se va încălzi.

Florinela Georgescu, director executiv ANM: Urmează o noapte rece, geroasă în multe regiuni, în special acolo unde e strat de zăpadă, și aici mă refer la zonele joase din Transilvania, nordul și centrul Moldovei, Maramureș, Crișana, chiar și în partea de sud a țării, mai ales în Muntenia.

Foarte rece și ger înseamnă temperaturi care în depresiunile din estul Transilvaniei  pot coborî și sub -16 grade spre -18 grade.

Și în zona Bucureștiului, mai ales în partea de nord, n-ar fi exclus ca spre sfârșitul nopții să înregistrăm o temperatură spre -8 sau poate chiar -10 grade.

Și următoarele 2 nopți vor fi de asemenea cu regim termic asemănător și nici următoarele două, trei zile nu vor fi cu temperaturi foarte ridicate, mai ales în zonele joase ale țării, pentru că vor fi condiții de ceață.

Iar o încălzire mai simțitoare și în toate zonele țării așteptăm de la jumătatea săptămânii viitoare încolo. (sursa)

Articolul precedentSURSE. Un primar PNL a bătut un om de afaceri la aniversarea a 20 de ani a unei firme bihorene. S-a lăsat cu spitalizare!
Articolul următorCâte orașe și comune ar mai rămâne în Bihor dacă s-ar face regionalizarea