(preluare)

Primele cazuri de infectare cu Covid 19 într-una dintre fabricile mari din parcul industrial de pe Borșului au fost dezvăluite de presa locală. Ele au iscat deja îngrijorare între muncitori.

La adăpostul anonimatului, de teamă să nu își piardă locul de muncă, un angajat a relatat publicației respective despre situația recentă și despre nemulțumirile sale. Deși firma testează eșalonat oamenii de pe câte un schimb, omul consideră că se face prea puțin pentru limitarea contaminării, având în vedere că angajații de pe diverse schimburi continuă să se întâlnească, la ieșirea respectiv intrarea în ture și în mijoacele de transport.

„Problema e că cei care au avut contact cu persoanele infectate confirmate vin în continuare la lucru. Nu înțeleg de ce nu se închide, să se testeze toți angajații și să se oprească răspândirea? Cei confirmați s-au întâlnit cu ceilalți de pe schimb, au făcut naveta împreună”, spune omul.

Contactați de jurnaliști, atât conducerea fabricii, a Agenției de dezvoltare locală Oradea, dar și a DSP, refuză să dea detalii sau chiar să comenteze situația semnalată „pentru protejarea imaginii companiilor private din județul Bihor și pentru prevenirea stigmatizării persoanelor confirmate.”

puteți citi articolul întreg aici

(sursa foto: bihon.ro)

Articolul precedentANTOLOGIA BÂLBELOR, CONTRADICȚIILOR ȘI ȘTIRILOR FALSE EMISE PE PERIOADA PANDEMIEI DE CHIAR AUTORITĂȚILE ROMÂNE…
Articolul următorDosarul Elenei Udrea a fost clasat de DNA, pe motiv că ”fapta nu există”