Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor organizează Vineri, 14 Octombrie 2022, de la ora 09:00, Bursa Generală a Locurilor de Muncă din județul Bihor. Evenimentul se va desfășura la Arena “Antonio Alexe” din Oradea pana la ora 17:00.

”Scopul nostru este de a facilita întâlnirea cererii cu oferta de pe piața muncii din județul Bihor. Pe de o parte, vrem să ajutăm șomerii și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă să-și găsească un job pe măsura pregătirii și experienței lor profesionale. Pe de altă parte, vrem să venim și în sprijinul agenților economici pentru a-și selecta și angaja resursele umane de care au nevoie. Estimăm că oferta angajatorilor va fi, și de această dată, una generoasă, și vom avea peste 1.000 de locuri de muncă vacante aferente unui numar de peste 50 de angajatori. În plus, cei care vor participa la Bursă vor putea beneficia de consiliere personalizată și orientare în carieră, precum și de informații utile privind cursurile de formare profesională organizate de agenția noastră și partenerii noștri.

Avem speranța că Bursa Generală a Locurilor de Muncă va fi un real succes și vom reuși, astfel, să dovedim, încă odată, că suntem o instituţie modernă și flexibilă, care are capacitatea de a răspunde provocărilor de pe piaţa muncii”, a declarat Békési Csaba, directorul executiv al A.J.O.F.M. Bihor.

Firmele care doresc să participe la eveniment se pot înscrie gratuit până în data de 30.09.2022, ora 16.00, utilizând formularul disponibil pe website-ul Agenției www.anofm.ro sau contactând numărul de telefon 0749090619 – Adrian Lupaș, AJOFM Bihor.

Articolul precedentPoliţia va cerceta penal şi firme cu datorii derizorii către stat. Media restanţelor pentru care ANAF a transmis sesizări, puţin peste 7.000 lei. Explicaţia şefului ANAF
Articolul următorTICĂLOȘI până la capăt. Comercianții de energie din Europa atacă statul român pentru că vrea să sprijine consumatorii. De profiturile lor nesimțite, sau de statele vestice, nu spun nimic