La capătul unui concurs plin de emoții, Miss Nicaragua, Sheynnis Alondra Palacios Cornejo a devenit câștigătoarea Miss Universe 2023.

După ce a concurat împotriva a 83 de participante, noua regină a cucerit coroana celei de-a 72-a ediții a concursului, sâmbătă, 18 noiembrie, la Gimnaziul Național José Adolfo Pineda din El Salvador.

A doua clasată a fost Miss Thailanda, Anntonia Porsild, în timp ce Miss Australia, Moraya Wilson, a ocupat locul al treilea. Triumful lui Sheynnis înseamnă prima coroană pentru Nicaragua în istoria concursului de frumusețe.

Miss Nicaragua, Sheynnis Alondra Palacios Cornejo, Sheynnis Alondra Palacios Cornejo, a primit din mâinile americancei R’Bonney Nola Gabriel, câștigătoarea de anul trecut, coroana Force of Good, concepută de compania libaneză specializată în bijuterii fine Mouawad, care are detalii din diamante și safire și este evaluată la peste 5,3 milioane de dolari.

Sheyniss Palacios are 23 de ani și este originară din Nicaragua. Semnul ei zodiacal este Gemeni și are o diplomă în comunicare. Conform propriilor spuse, Sheyniss se consideră o “entuziastă din spatele camerei de filmat”. Așadar, nu numai că îi place să apară în lumina reflectoarelor, dar excelează și ca producător sau editor.

De-a lungul vieții sale, Palacios s-a confruntat cu lupte severe, cum ar fi anxietatea. De fapt, crizele sale de anxietate au fost forța motrice din spatele proiectului său numit Entiende tu mente (Înțelege-ți mintea). Acest proiect își propune să sublinieze importanța sănătății mintale. (sursa)

Articolul precedentOPINII. Dacă şcolile actuale nu sunt bune pentru că nu livrează ceea ce are nevoie piaţa, atunci companiile care au branduri puternice ar trebui să-şi facă propriile şcoli
Articolul următorMai mult de 3 din 4 palestinieni au o părere bună despre organizația teroristă Hamsa!