Licitația pentru Parcurile Industriale de la Aleșd și Beiuș nu a fost încă finalizată! – ne scrie un cititor.

Asta, în condițiile în care termenul pentru depunerea ofertelor a fost 30 martie 2023 și, mai rău, în condițiile în care durata de valabilitate a ofertelor depuse de participanți a expirat în 30 septembrie!

În plus, ne scrie cititorul nostru, nu li s-a solicitat ofertanților, nici înainte și nici după expirarea termenului de la finalul lunii trecute, prelungirea valabilității ofertelor înaintate.

Prin urmare, licitația pentru Parcurile Industriale Aleșd și Beiuș va trebui anulată!


În treacăt fie spus, așa cum Bolojan a denumit o stradă din Oradea ca fiind drum expres, și parcurile industriale din cele două orașe bihorene sunt denumite oficial și pompos: PARC DE SPECIALIZARE INTELIGENTĂ.

Silicon Valley face domn’ Ilie acolo, ce mai…


Cititorul nostru întreabă: Ce interes are Ilie Bolojan să țină blocate vreme de luni de zile cele două comunități care au pus la dispoziție terenurile necesare? La Aleșd, spune acesta, după ce au fost achiziționate cu sume deloc de neglijat!

De ce nu a permis Bolojan celor două administrații locale să gestioneze singure înființarea, realizarea și popularea celor două parcuri industriale?

Pentru a arăta că numai el știe sau poate?

Uite că nu e așa, scrie bihoreanul.

Sau, mai spune el, o fi știind Bolojan ceva ce noi, cei mulți, nu știm despre această licitație?

Doar că atunci, încheie acesta, e vorba de altceva…

Articolul precedentMasacru comis de teroriștii islamiști la festivalul israelian cu mii de participanți. Voluntarii au găsit cel puțin 260 de cadavre (VIDEO)
Articolul următorStudent palestinian în România, adept HAMAS, expulzat. Plănuia un atac terorist asupra evreilor din țară