Au apărut primele imagini cu momentul in care Nelu Tataru are spaga pe birou în cabinet. Anchetatorii au cerut ridicarea imunitatii. O decizie va fi luată in sedinta de urgenta convocata la Camera Deputatilor. PSD și PNL au anunțat deja că vor vota pentru ridicarea imunității fostului ministru al Sănătății. Procurorii vor sa descinda în casa lui Nelu Tataru și să verifice toate telefoanele acestuia.

Fostul ministru al Sănătății Nelu Tătaru apare în imagini în cabinetul său de la Spitalul din Huși cu diferite sume de bani. In aceasta fotografie are pe birou suma de 300 de lei, in doua bancnote, una de 200 de lei, alta de 100 de lei.

DNA a anunțat că au cerut ridicarea imunității pentru a putea descinde la locuința lui Nelu Tătaru, dar și pentru perchezitia informatica, pentru a putea ajunge la mesajele și la tot ce se afla în telefonul sau calculatorul acestuia. Procurorii anticoruptie l-au filat timp de 3 luni, au acum un dosar stufos, de 10 volume, în care se afla mai multe inregistrari în care Nelu Tataru primește spaga.

În aceasta perioada, spun anchetatorii, ca ar fi primit mită de la 45 de pacienți și aparținători ai acestora pentru consultații, rețete sau operații. O dată la două zile mai venea cineva cu banii in plic sau ii punea direct pe birou cum am vazut clar in aceste fotografii sau cu gaina sau cu un cofrag cu oua. Sumele primite erau cuprinse între 100 și 500 de lei.

Până acum s-au făcut percheziții la unitatea medicală, dar și la farmacia pe care o deține soția fostului ministru al Sănătății. (sursa)

Articolul precedentMuncitorii români şi cei albanezi s-au bătut cu pari şi pietre pe şantierul noului stadion Camp Nou din Barcelona
Articolul următorSURSE. Lista PSD Bihor pentru alegerile parlamentare