Florian Bodog, senator PSD Bihor: Ieri a expirat termenul până la care proiectul Consiliului Județean privind Inelul Metropolitan de Nord a muncipiului Oradea, care a suscitat, pe bună dreptate, nemulțumirea locuitorilor din Podgoria, a fost lansat într-un simulacru de consultare publică.

Orădenii din zonă se tem că, asemenenea celorlalte așa numite proiecte de „dezvoltare” ale actualei administrații județene PNL, noul drum ocolitor, denumit pompos Inel, le va afecta în mod negativ locuințele și viața de zi cu zi.

În cel mai ne-liberal și dictatorial mod, șefii peneliști ai Consiliului Județean s-au arătat total dezinteresați de oameni și nu au prelungit acest termen, nu au organizat nicio dezbatere publică reală pe acest subiect și nici nu au făcut publice hărțile detaliate ale variantelor de traseu, așa cum au cerut orădenii.

Toate acestea indică un fapt extrem de îngrijorător pentru (ne)funcționarea democrației locale: șefii PNL, cel mai probabil, au și luat deja decizia, iar acum desfășoară un simplu balet administrativ sau simulacru de democrație, dacă vă place mai mult termenul.

În orice caz, așa se întâmplă când, de ani de zile, pentru liderii PNL Bihor contează mai mult „dezvoltarea” și „progresul” decât oamenii! (sursa)

Articolul precedentAutostrada A9, tot mai aproape de realitate. Contractul pentru construcția Lotului 2 a intrat în procedură de licitație
Articolul următorUnde vor cădea primele ninsori din acest an. ANM a emis prognoza pe următoarele săptămâni. Se anunță vreme mohorâtă și temperaturi sub medie