Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, prognoza meteo pe regiuni pentru următoarele două săptămâni, valabilă în intervalul  29 iulie – 11 august. Potrivit meteorologilor, vremea va fi schimbătoare, fiind anunțate atât ploi cât și caniculă în toate regiunile țării. 

Vremea în Crișana

În primele două zile ale săptămânii, valorile termice diurne vor fi apropiate de mediile multianuale, respectiv o medie a acestora de 29-30 de grade, apoi se va încălzi treptat, astfel că pe 2 august, vremea va fi caniculară cu o medie a temperaturilor maxime de 35-36 de grade. Pe 3, 4 și 5 august, pe fondul accentuării instabilității atmosferice se va produce o răcorire, până la o medie a maximelor termice de 31-32 de grade, însă ulterior vremea va deveni din nou caniculară cu valori în jurul a 35 de grade.

Temperaturile minime vor scădea la 13-15 grade la final de iulie și început de august, însă din 3 august și până pe 11 august sunt estimate valori în jurul a 18 grade. Probabilitatea pentru averse și descărcări electrice va fi mai ridicată doar în perioada 3 – 5 august. (sursa)

Articolul precedentSe schimbă Cartea de Identitate a Vehiculului
Articolul următorVești bune de la Guvern! Intră banii pe cardurile de alimente