Senatorul PSD, Daniel Zamfir, critică Guvernul Cîțu pentru faptul că în timp ce îngheață veniturile românilor iartă băncile de o datorie de 400 de milione de lei, scrie evz.ro. Într-o postare pe o rețea de socializare, senatorul semnalează faptul că pe 8 martie, va trece tacit anularea obligației  BCR și Reifeisen Bank de a returna milioane de lei în urma unei decizii a ÎCCJ.

Daniel Zamfir trage un semnal de alarmă. Senatorul consideră că nu este posibil ca în timp ce salariile și pensiile nu cresc, în ciuda inflației, băncile să fie scutite de datorii.

Se încearcă iertarea băncilor de datorii

„INGHEATA VENITURILE OAMENILOR, IN TIMP CE IARTA DOUA BANCI DE O DATORIE DE 400 MILIOANE LEI!!!
Luni, 8 martie, va trece tacit in Senat legea care anuleaza, practic, obligatia pe care BCR si Raifeissen Bank o au de a returna Statului roman suma de circa 400 milioane lei, in urma unei decizii definitive si irevocabile a ICCJ.

Presedintele Senatului, pluserista Anca Dragu, presedintele comisiei de buget, pluseristul Claudiu Muresan si presedintele Comisiei Juridice, penelista Iulia Scantei, au refuzat in mod deliberat sa introduca pe ordinea de zi, timp de trei saptamani, proiectul de lege, tocmai ca sa se implineasca termenul de adoptare tacita.
#faraAbuzuri
#tinemcuRomania
#RomaniiTrebuieSaStie”, a scris pe pagina sa de Facebook Daniel Zamfir. (sursa)

Articolul precedentIoan Mang: Atacurile lui Cîțu la adresa sindicatelor sunt expresia frustrării cu care acesta privește acțiunile sindicale
Articolul următorDe ce are voie Iohannis să someze justiția într-un dosar?