Deputatul USR Claudiu Nasui dezvaluie ca 11.5% din actualul grup parlamentar PNL ar proveni din PSD sau ALDE, intr-o postare pe Facebook.

Parlamentarul precizeaza ca tocmai cei care condamna traseismul “si dau vina pe predecesorii lor nu au nicio problema sa ii primeasca pe arhitectii dezastrului in mijlocul lor. Vorbim deja de o masa critica primita in PNL din randul celor care au votat unele din cele mai nocive modificari legislative ale ultimilor ani“.

Nasui scrie ca printre cei care au parasit baraca PSD pentru cea PNL este si un apropiat de-al lui Dragnea, fost senator ALDE Viorel Ilie. Acesta din urma a fost si un aparator al modificarilor legislative initiate si promovate de Dragnea.

Deputatul USR face o lista completand-o cu 3 senatori si 9 deputati, trecuti oficial in grupul liberalilor, dar neuitand nici de “independenti care merg fie spre un partid, fie spre altul, in functie de ce li se ofera si sunt folositi strict ca masa de votare, nu ca reprezentanti ai intereselor romanilor care i-au pus acolo”. Nasui deplange lipsa “liniilor de demarcatie in politica romaneasca” si “continua migratie a politicienilor dintr-o parte in alta”. (sursa)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.