Joi vremea se menţine călduroasă în jumătatea sud-vestică – mai ales în Banat pe unde temperaturile ating din nou pragul caniculei.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş se anunţă o zi frumoasă. Avem atmosferă cu soare şi doar pe la munte se strâng câţiva nori de ploaie. Temperaturile, în scădere faţă de ieri, se opresc la 31 de grade în Maramureş.

În vestul ţării soarele străluceşte în cea mai mare parte a zilei şi se face, din nou, foarte cald. La amiază maximele ating pragul caniculei şi se resimte disconfortul termic. Peste noapte, în Banat se adună norii şi o să plouă.

În Transilvania e cam răcoare la începutul zilei, mai ales în depresiuni. Soarele încălzeşte atmosfera, iar pe partea vestică se ating 30, chiar 31 de grade pe la Albă Iulia. Pe la munte vor fi unele înnorări şi o să plouă. TOT pe acolo vântul are unele răbufniri.

Vremea în Bucureşti

În Bucureşti avem cer senin în prima parte a zilei. Apoi se adună câţiva nori, dar se pare că NU vor aduce ploi. Rămânem cu vremea caldă şi se ating 32 de grade. Urmează o noapte plăcută, cu o minimă de 17 grade.

Vremea la Munte

La munte, în masivele estice se înnorează şi vin mai multe reprize de ploi torenţiale, cu tunete şi fulgere. Pe spaţii mici se strâng 25 de litri de apă pe metru pătrat. În restul zonei montane găsim vreme mai bună, cu soare şi un vânt ceva mai insistent.

Vremea pe Litoral

La mare atmosfera se menţine însorită aproape toată ziua. Vântul are unele intensificări, iar maximele ating 28 de grade în aer şi 25 de grade în apă. Peste noapte apar şi pe-aici câteva averse trecătoare. (sursa)

Articolul precedentMesajele RO-Alert vor fi transmise și la televizor!
Articolul următorStructura anului școlar 2024-2025 care începe luni, 9 septembrie. Calendarul examenelor naționale