Astăzi temperaturile se mențin foarte ridicate. Vor fi 29 de grade pe litoral și 38 de grade în Oltenia și în sudul Munteniei.

În a doua parte a zilei, apar ploi zgomotoase în Banat, Crișana și pe spații mai restrânse în Maramureș, Transilvania și în zonele de deal din Oltenia și din Muntenia.

Se face extrem de cald și în nordul Transilvaniei și în Maramureș, iar la Satu Mare și la Baia Mare vor fi 36 de grade. În a doua parte a zilei, se adună norii și vin mai multe reprize de ploaie, cu tunete, fulgere și intensificări de vânt.

În ținuturile vestice, temperaturile rămân ridicate. Avem soare la începutul zilei, dar mai târziu se înnorează și vin ploi zgomotoase și abundente mai ales în Banat și în Crișana.

În Transilvania, va fi și astăzi foarte cald. Se ating 35 de grade la Alba Iulia și la Târgu Mureș, iar în orele serii apar averse cu tunete, fulgere și rafale puternice de vânt, mai ales în zonele de munte.

Vremea în București

În București, astăzi avem încă o zi cu soare, câțiva nori și 36 de grade la amiază. Disconfortul termic se menține ridicat. Urmează încă o noapte caldă, cu cer variabil și 20 de grade spre dimineață.

Vremea la munte

Și la munte va fi foarte cald. După-amiaza și seara o să plouă local, mai ales în Carpații Meridionali și Occidentali. Se vor acumula cantități mai importante de apă, iar vântul crește în intensitate pe timpul ploilor.

Vremea la mare

La mare, se anunță încă o zi frumoasă, dar foarte călduroasă. Vântul are unele intensificări pe parcursul zilei, iar pe plajă se ating cel mult 32 de grade. Apa mării va avea în jur de 27 de grade. (sursa)

Articolul precedentTopul celor mai liniştite cartiere din România. Unde e bine să te muţi dacă nu vrei să fii deranjat de vecini
Articolul următorLitoralul pentru toți, septembrie 2024 – Prețuri și hoteluri înscrise în program