Conform celor mai recente date de la DSP, în Bihor s-au administrat până acum 99.666 de doze de vaccin și avem în total peste 37.500 de persoane cu ambele doze făcute.

Din cele aproape 100.000 de vaccinuri s-au înregistrat oficial 44 de reacții adverse. Adică bine de tot sub 0,1% (0,04%) din total persoane vaccinate!

Este, totuși, un risc ușor de asumat. Merită să ne vaccinăm, când și unde apucăm, că doar ne-a spus colonelul (Gheorghiță), că e o competiție naturală… Dar chiar și așa, tot merită.

Ceea ce este, ÎNSĂ, grav, e numărul ridicol de teste în județ. Abia vreo 600 în ultimele 24 de ore. Asta înseamnă că, în realitate, Oradea – care apare acum cu o incidență de peste 5 la mie, ar putea să aibă mult mai multe cazuri!

Articolul precedentUn reprezentant al EMA confirmă, în nume personal (!), o ”legătură” între vaccinul AstraZeneca şi cazurile de tromboze. Dar nu știe de ce…
Articolul următorO bătrânica își donează câinele crescut de mic pentru că a orbit și nu mai poate avea grijă de el. “Vă imploră să-l adoptați!”