Senatorul USR de Sălaj, Virgil Marius Bob și-ar fi pierdut cumpătul și ar fi lovit victima în cap, cu telefonul mobil. Ancheta a fost preluată de Parchetul General.

Senatorul USR de Sălaj, Virgil Marius Bob, licențiat în drept, s-a ales se pare cu un dosar penal. Bărbatul i-ar fi spart capul unui inspector bancar, în timpul unui acces de furie. El a ajuns parlamentar, după ce senatorul de Sălaj, ales pe listele USR la scrutinul din 2020, a decedat.

L-a lovit cu telefonul

Potrivit stiripesurse.ro, scandalul a avut loc în timpul unui eveniment public. Senatorul USR nu s-a mai putut controla, și, în timpul unei discuții mai aprinse, și-a lovit interlocutorul în cap, cu un obiect contondent. Potrivit sursei citate parlamentarul ar fi folosit telefonul mobil pe post de armă albă.

Victima nu a stat pe gânduri și a depus plângere penală la Parchetul de lângă Judecătoria Șimleu, dar ancheta a fost preluată Parchetul General, deoarece persoana acuzată este parlamentar.

Virgil Marius Bob a devenit senator în luna februarie. El i-a locul senatorului de Sălaj, Cosmin-Cristian Viaşu care s-a stins din viață.
Are 51 de ani, este originar din Sălaj și a declarat că iubește muzica și glumele.  Virgil Marius Bob a absolvit Universitatea de Drept din București și are un master în Drept Comercial. În trecut a deținut și funcția de consilier local în orașul Șimleu Silvaniei

A participat la X factor

Politicianul a intrat în atenția publicului înainte de la deveni Parlamentar. În noiembrie 2020, senatorul a participat la emisiunea X Factor

Virgil Marius Bob a interpretat o melodie pe care spune că a compus-o în vremea studenției:

„Am tras o beție și am o stare de greață…
Nu mai beau, nu mai beau!
Am capul mare și cred, cam prost
Nu mai beau, nu mai beau!”, este refrenul cântecului interpretat de noul parlamentar USR.

Alegerea piesei, lăudată atunci de jurații emisiunii, nu mai pare acum la fel de inspirată, având în vedere că Virgil Marius Bob este persoană publică. (sursa)

Articolul precedentÎn ziua în care Rutte vine în România, ambasadorul Olandei spune că nu merităm să intrăm încă în Schengen
Articolul următorUngaria se plânge că a fost trădată de americani și de austrieci în afacerea gazelor offshore din România