Un cântăreț de manele (se pare că e vorba despre Babasha) a urcat pe scenă, miercuri seara, la concertul Coldplay de pe Arena Națională din București, însă publicul l-a huiduit după ce a spus: În seara asta încercăm să spargem niște bariere, transmite un reporter G4Media aflat la fața locului. În deschiderea concertului au cântat alte 2 trupe anunțate oficial, iar acest moment a avut loc în mijlocul concertului cu o improvizație.

Înainte de acest moment, Chris Martin (Coldplay) a povestit publicului cum, înainte să vină în România, a căutat pe trenduri cine face muzice și a spus că a gasit o mulțime de artiști minunați și că singurul noroc al trupei sale ar fi geografia, faptul că sunt din Marea Britanie, dar că în toată lumea există artiști minunați.

”La concertul Coldplay s-a huduit pt ca s-a cantat o manea. Iar multi sunt suparati pe huiduitori! Fiecare asculta ce vrea.  Dar oamenii aia NU au platit bilet ca sa asculte manele”, a scris un participant la concert pe Twitter.

”Mă așteptam să se întâmple multe la un concert Coldplay, dar niciodată să ascult manele”, scrie un alt spectator de pe Arena Națională.

”Yes @coldplay most probably your fans are not the “manele” audience, and you’ve just promoted it. Is this really what you think of us? @coldplaybucharest”, scrie un altul. (sursa)

Articolul precedentCele 3 persoane acuzate de uciderea femeii găsită moartă într-o remorcă la Oradea, arestate preventiv. Ce acuzații li se aduc
Articolul următorVoturile la alegerile pentru primarul Budapestei, renumărate la cererea candidatului susținut de FIDESZ, care a pierdut în fața opoziției la numai 324 de voturi distanță