”PSD a găsit fondurile necesare și a făcut la timp rectificarea bugetară, astfel încât pensionarii au început să-și primească pensiile cuvenite, fără întârziere – scrie președintele PSD Bihor”, deputatul Ioan Mang.

”Există deja calculele bugetare necesare ca întreg programul social cu care PSD a intrat la guvernare și care prevede creșterea punctului de pensie, majorarea pensiei minime și acordarea ajutorului pentru cei cu pensii mici, să fie aplicat de la începutul anului viitor.

De la 1 ianuarie 2022 va intra in vigoare noul punct de pensie de 1586 lei. Pensia minimă va crește de la 800 la 1000 de lei, iar pensionarii cu venituri cuprinse între 1000 și 1600 de lei vor primi a 13-a pensie. Totodată, este important de subliniat că PSD exclude varianta creșterii vârstei de pensionare”, încheie deputatul bihorean. (sursa)

Articolul precedentFamilia Pantiş din Oradea a ajuns la afaceri de aproape 41 mil. euro în primele 11 luni din 2021. Profitul net a ajuns anul trecut la aproape…
Articolul următorPrincipalele măsuri și recomandări ale DSVSA Bihor pentru a ne bucura în liniște și sănătate de Sărbători