Astăzi, în Sala Mare a Primăriei, aproximativ 150 de delegați au participat la Conferința de alegeri a PSD Oradea, care s-a finalizat cu o surpriză: medicul Aurel Mohan, fost secretar de stat în Ministerul Sănătății, a fost ales, cu unanimitate, în funcția de președinte al organizației municipale a social-democraților.

Mohan deține de asemenea și funcția de președinte interimar al PSD Bihor.

Tot azi, PSD Oradea și-a ales și delegații pentru conferința județeană a PSD Bihor care va avea loc în curând, dar și, tot în unanimitate, Biroul Politic local compus din secretarul organizației, vicepreședinți și alți membri.


Reamintim că în data de 24 august, la București, va avea loc Congresul Național al PSD, pentru alegerea președintelui partidului dar și pentru desemnarea candidatului la prezidențiale, eveniment din care ar putea rezulta nu una, ci două persoane: un președinte pentru partid și un candidat pentru alegeri.

Până atunci, cu relativă discreție, se pare, celelalte organizații, locale și județene își aleg atât noile conduceri, cât și delegații la Congres.


Ne așteaptă oare noi surprize și în PSD Bihor?

Articolul precedentVremea, 29 iulie – 26 august 2024. Nou val de căldură, cu temperaturi de peste 35 de grade şi disconfort termic
Articolul următorAstăzi, de la ora 10, în Piața Unirii, va avea loc ceremonia militară prilejuită de Ziua Imnului Național