CNAIR a semnat ieri contractul pentru finalizarea Studiului de Fezabilitate necesar construcției celor 164 de km ai autostrăzii Brașov-Bacău, care va asigura legătura dintre Moldova și Transilvania.

Proiectantul român trebuie să finalizeze Studiul de Fezabilitate în termen de 24 de luni. Pentru acest contract are la dispoziție 81,20 milioane de lei (fără TVA), sumă asigurată prin Programul Transport.

În aprilie, autoritățile au desemnat câștigătorul pentru contractul necesar finalizării Studiului de Fezabilitate al autostrăzii.

După semnarea contractului, compania câștigătoare, Consitrans, va avea la dispoziție 81,2 milioane de lei (fără TVA) și maximum 24 de luni pentru completarea acestui studiu.

Autostrada Brașov – Bacău va avea o lungime estimată de 164 km și va asigura o nouă legătură între Moldova și Transilvania. Semnarea contractului va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și dupa soluționarea acestora. (profit.ro)

Articolul precedentNici la munte nu mai poți fugi de caniculă. La cota 2.000, pe Transfăgărășan, termometrele au urcat peste 30 de grade: “E enorm”
Articolul următorDe la cititori. A plouat, iarăși, în orașul turistic Oradea…