timesnewroman.ro: Noi detalii scandaloase despre cum folosea Iohannis aeronavele de lux în scopuri personale. După ce presa a dezvăluit că Iohannis a făcut escală de 19 ori la Sibiu din 22 de zboruri, azi un pilot a declarat că anul trecut a fost nevoit să aterizeze la Dedulești, pentru că a avut doamna Carmen poftă de mici.

”Tocmai decolaserăm de la Sibiu, de unde o luasem pe doamna Carmen. Țin minte că bătea vântul destul de rău în ziua respectivă și doamnei, care de obicei i se văd genunchii, de data asta i se vedea până la jartieră. Doamna a cerut 4 mici mai făcuți, muștar, pâine și o pungă de semințe de dovleac, pentru că având strungăreață foarte mare dânsa nu poate sparge semințe de floare”, explică pilotul.

Zborul a costat mii de euro în plus pentru că damful de mici a intrat în tapițerie și a fost nevoie de o curățare mai intensivă. Din păcate, rochia doamnei Carmen s-a murdărit de muștar, așa că piloții au fost nevoiți să se întoarcă iar la Sibiu pentru ca prima doamnă a României să-și aleagă altă vestimentație. Întrucât noua rochie nu se potrivea cu pantofii, s-a mai făcut o escală suplimentară la Londra, ca să-și cumpere altă pereche, după care cuplul prezidențial a aterizat în sfârșit la Iași, destinația finală. (sursa)

Articolul precedentDin 26 de călătorii oficiale cu avionul, de 19 ori Iohannis a făcut escală la Sibiu
Articolul următorConsiliul Național Secuiesc solicită autonomia teritorială a Ținutului Secuiesc