Reprezentanții USR susțin că prin respingerea la Camera Deputaților a dezbaterii în regim de urgență a proiectului legii certificatului verde s-a născut „o coaliție monstruoasă împotriva sănătății publice”. Fostul ministru al Sănătății Ioana Mihăilă a comentat pe Facebook situația din Parlament acuzând PNL, PSD, UDMR și AUR că au respins dezbaterea urgentă a proiectului. PSD vine cu o replică dură, dată de Florian Bodog, fost ministru al Sănătății:

“Doamna ex-ministru Mihăilă s-a trezit vorbind fix atunci când trebuia să aibă decența să tacă! Îi aduc aminte doamnei ex-ministru că oamenii mor cu zile pentru că ea și gașca USR nu au fost în stare să asigure medicamentele esențiale pentru pacienții din spitale. Oamenii mor pentru că toată vara nici ea și nici Cîțu nu au făcut nimic să pregătească sistemul sanitar pentru valul patru al pandemiei! Când singura ta realizare ca ministru al Sănătății este că soțul tău a reușit la “concursul” de la Spitalul Municipal din Oradea, ar trebui să intri în pământ de rușine! Dar, la unii, tupeul este invers proporțional cu priceperea!”, a declarat Bodog. (sursa)

Articolul precedentParlamentul European caută stagiari. Înscrierile se încheie pe 30 noiembrie. Practica va dura 5 luni
Articolul următorSUA și România vor anunța construcția unui reactor nuclear de mici dimensiuni / Noua tehnologie nu este încă autorizată în UE și nu a fost testată în nici o țară din lume!