Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, l-a atacat joi pe Mircea Geoană, după ce acesta a vorbit într-o emisiune TV despre faptul că preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, are profesor în domeniul economic. ”Diferenţa stă în cel care furnizează cunoştinţele şi experienţa: Mugur Isărescu în cazul lui Marcel Ciolacu, SO Vântu în cazul lui Mircea Geoană”, spune Romaşcanu.

”Domnul Mircea Geoană, după o fulgerătoare carieră de aproape preşedinte şi ceva urări de sănătate adresate Regelui Mihai, găseşte timp şi pentru mici reflecţii pe seama declaraţiei dlui Ciolacu privind continua pregătire în domeniul economic. Este firească, totuşi, pentru cineva care nu ştie totul, dorinţa de dezvoltare personală”, spune senatorul PSD într- postare.

El arată că ”această dorinţă sigur o are şi Mircea Geoană, diferenţa stă în cel care furnizează cunoştinţele şi experienţa: Mugur Isărescu în cazul lui Marcel Ciolacu, SO Vântu în cazul lui Mircea Geoană”.

”Cam atât pe tema aceasta”, mai comentează purtătorul de cuvânt al PSD.

Premierul Marcel Ciolacu, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, a mărturisit, marţi, că a avut reţineri de exemplu în relaţiile externe, unde nu se simţea confortabil şi din cauza limbii, arătând că şi acum are profesor de engleză, dar şi de economie. ”E lupta fiecăruia cu el, să fie mai bun în fiecare zi”, mai spus Ciolacu.

Candidatul la prezidenţiale Mircea Geoană a declarat, miercuri, că nu vrea să fie în situaţia, cum recunoştea alt candidat, că are nevoie să ia meditaţii la economie, meditaţii la limba engleză şi mâine, poimâine la politică externă, arătând că pe vremuri, când erai corigent la mai multe materii, rămâneai repetent. (sursa)

Articolul precedentCostul nevăzut al vieţii la oraş: ambrozia şi alergiile ne costă aproape 20 de milioane de euro, dublu într-un deceniu (GRAFIC)
Articolul următorSalariul mediu net a crescut în luna iulie la 5.242 lei, cu 14,8% peste nivelul din perioada similară din 2023