timesnewroman.ro: Noroc chior pentru un cetățean din Mangalia. Acum vreo 6 luni un răuvoitor i-a trimis o invitație la nuntă prin Poșta Română, dar din fericire pentru el angajații de-acolo au citit Mongolia în loc de Mangalia și au trimis plicul în țara asiatică.

Norocosul din Mangalia a primit plicul abia acum, la mai bine de 6 luni de când a fost trimis și, cel mai important, mult după ce nunta la care a fost invitat s-a terminat. „Mi-a trecut glonțul pe la ureche, nici nu știți cât mă bucur c-am scăpat neatins“, oftează ușurat bărbatul.

El i-a mulțumit cu lacrimi în ochi angajatului de la Poșta Române care a încurcat destinațiile. „Nu știu cine este persoana de-acolo care a trimis plicul în Mongolia în loc de Mangalia, dar vreau să știe că pentru mine este un înger. Aș vrea să-i aflu numele, ca să-i pot mulțumi personal că m-a salvat de mersul la o nuntă“, a spus bărbatul din Mangalia. (sursa)

Articolul precedentÎntrebarea care intrigă Vestul: Motivul neștiut pentru care Rusia nu este urâtă de publicul non-occidental
Articolul următorO stație de procesare a deșeurilor medicale a fost inaugurată la Oradea de către o companie privată