România și-a aflat toți posibilii adversari din optimile de finală de la EURO 2024, în cazul în care elevii lui Edi Iordănescu obțin calificarea.

Meciul Slovenia – România, ultimul pentru tricolori în grupa E a EURO 2024, va stabili locul final pe care Stanciu&Co. îl vor ocupa în grupă.

În funcție de locul pe care va încheia grupa E, România și-a aflat posibilii adversari din optimile de finală. Primele patru grupe (A, B, C și D) s-au încheiat odată cu ziua de marți, astfel că România își știe acum adversarii pe care îi poate avea, în funcție de locul ocupat la finalul grupei E.

Cei șapte posibili adversari ai României sunt Ungaria, Croația, Slovenia, Olanda, Franța, Spania și Anglia, după cum urmează.

În cazul în care România va termina grupa pe primul loc, atunci tricolorii vor întâlni a treia clasată din grupa A (Ungaria), B (Croația), C (Slovenia) sau D (Olanda).

Dacă terminăm grupa pe locul 2 vom da piept cu a doua clasată din grupa D, adică Franța.

În cazul în care România termină grupa E pe locul 3, atunci va întâlni în optimile de finală prima clasată din grupa B (Spania) sau C (Anglia). (sursa)

Articolul precedentRomânia joacă astăzi cu Slovacia meciul decisiv pentru calificarea în optimi la Euro-2024. Partida are loc de la ora 19, la Frankfurt
Articolul următorOrașul din România în care se investesc NOUĂ miliarde de euro