Social-democratii au transmis ca presedintele Klaus Iohannis “si-a adus la putere Guvernul sau plin de nevolnici si s-a retras in << Foisorul >> sau de la Cotroceni, mut si surd la durerile romanilor”. PSD acuza ca niciun politician de la guvernare nu isi asuma vreo raspundere pentru faptul ca pandemia pare scapata de sub control, Romania trecand de un milion de infectati cu noul coronavirus si 25.000 decese.

“Iohannis si-a adus la putere Guvernul sau plin de nevolnici si s-a retras in << Foisorul >> sau de la Cotroceni, mut si surd la durerile romanilor. Asista absent cum o putere total incompetenta duce tara spre o tragedie colectiva!

Sute de pacienti sunt evacuati noaptea din spital, haotic si inuman, ca sa obtina locuri libere la ATI, desi ei ne spun oficial ca revenim la normalitate.

Romania tocmai a trecut de un milion de infectati cu COVID si 25.000 de decese, iar pandemia pare scapata de sub control. Niciun politician de la guvernare nu-si asuma vreo raspundere pentru asemenea dezastre.

Ghinionul Romaniei este ca toate aceste drame se intampla in week-end, iar anul acesta – in mod special – sezonul prezidential de ski s-a prelungit pana in mai!”, arata o postare de duminica pe pagina de Facebook a PSD.

Si deputatul PSD, Alexandru Rafila, a criticat sambata, 10 aprilie, modul in care Ministerul Sanatatii gestioneaza pandemia de coronavirus si, ceea ce el a numit, o lipsa de planificare si viziune in luarea unor masuri proactive pentru controlul crizei sanitare. Acesta a subliniat ca desi numarul infectarilor scade, numarul pacientilor internati la ATI creste inexplicabil. (sursa)

Articolul precedentRemanierea lui Vlad Voiculescu, aproape iminentă. Sau nu. Florin Cîțu: “Decizia o va lua premierul, iar aceste decizii nu se discută, ele se vor anunța.”
Articolul următorIar se modifică! Ministrul Educației propune extinderea anului școlar din septembrie 2022, revenirea la trimestre și vacanță de vară mai scurtă