Vremea va fi ușor mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării, până aproape de jumătatea lunii februarie, arată prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

Vremea în săptămâna 22.01.2024 – 29.01.2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în extremitatea de nord est a teritoriului.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în extremitatea de nord a țării și apropiat de cel normal în regiunile centrale, iar în rest va fi în general deficitar, mai ales în regiunile sudice.

Vremea în săptămâna 29.01.2024 – 05.02.2024

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele sud-vestice, precum și în extremitatea de nord-est a țări.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

Vremea în săptămâna 05.02.2024 – 12.02.2024

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în regiunile sud-vestice, nord-estice și local în cele centrale și nord-vestice, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în regiunile sudice și sud estice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea în săptămâna 12.02.2024 – 19.02.2024

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării, posibil ușor mai ridicate în sud-vestul și în nord-estul teritoriului.

Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul Românie. (sursa)

Articolul precedentPlata în rate a RCA pentru toată lumea și suspendarea poliței dacă mașina nu este folosită – propunerile ASF, după negocierile cu transportatorii
Articolul următorPagina de Facebook a deputatului Ioan Mang, atacată de hackeri! Ce decizie a luat