Astăzi, avem o dimineață rece, dar atmosfera se încălzește mai târziu. Norii apar trecător în vestul, în nordul și în centrul țării, dar nu sunt anunțate precipitații.

În rest, cerul se păstrează curat toată ziua. Vântul nu pune probleme, iar maximele pleacă de la -1 grad în depresiuni și ajung pe la 12 grade în zonele de deal.

Și în nordul Transilvaniei și în Maramureș, este foarte frig dimineața, dar vremea se mai încălzește peste zi. Maximele ajung 6 grade, va predomina vremea frumoasă și vântul va sufla slab.

În vestul țării se anunță o zi cu soare, câțiva nori și temperaturi de până la 8 grade la Reșița.

În Transilvania, în orele dimineții, este ger în depresiuni, iar în unele zone este ceață. Vremea se încălzește mai tărziu și maximele se vor situa între -1 grad la Miercurea Ciuc și 7 grade la Sibiu. Atmosfera se menține însorită și nici vântul nu pune probleme.

Cum va fi vremea la munte

La munte este foarte frig la începutul zilei, chiar ger în unele masive. Vremea se încălzește însă mai tărziu. Norii apar destul de rar. Vântul nu exagerează, așa că o să fie vreme frumoasă peste tot.

Sursa: Pro TV

Articolul precedentANAF atenționează asupra unei campanii cu mesaje referitoare la e-Factura, transmise de pe adresa falsă de e-mail anaf@m-finante.com!
Articolul următorPrimul lucru care trebuie făcut dimineața, indiferent de vreme. Sfatul unui reputat medic român pentru a activa creierul