Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 7 noiembrie. Vremea se va menține ușor mai caldă decât în mod obișnuit în prima decadă a lunii noiembrie în cea mai mare parte a țării.

Administrația Națională de Meteorologie, ANM, a emis prognoza meteo pentru luni, 7 noiembrie. Vremea va rămâne plăcută în ciuda faptului că temperaturile vor mai scădea. Meteorologii au anunțat că cerul va fi variabil în sud-est. Totuși, vor fi înnorări temporare în celelalte regiuni.

Vor fi ploi locale în vestul și în nordul teritoriului, iar ziua și în sud-vest, iar în rest ploi slabe sau burniță vor fi posibile izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Mercurul din termometre va ajunge la valori de până 19 grade. În ceea ce privește temperaturile minime, ele vor fi cuprinse între trei și nouă grade. În plus, dimineața și noaptea, pe arii restrânse va fi ceață. Va fi nebulozitate joasă, stratiformă în cea mai mare parte a teritoriului, exceptând Transilvania. În această zonă cerul va fi variabil.

Oradea: 17 grade Celsius, Precipitații: 60%, Umiditate: 81%, Vânt: 10 km/h.

Articolul precedentConform estimărilor sunt 2 milione de români, care ar putea să munceasca dar nu se regăsesc nicăieri pe piaţa oficială a muncii
Articolul următorEgipt: Începe Conferința Națiunilor Unite privind Schimbările Climatice (COP27), la Sharm el-Sheikh