Sala Polivalentă S.A., compania care administrează BTarena din Cluj-Napoca, cea mai mare sală multifuncțională din România, a raportat un profit brut de 2,3 milioane de lei pentru anul 2023, în creștere cu peste 35 la sută față de 2022, anunță Cluj24. Veniturile totale ale instituției au depășit 7 milioane de lei, o creștere de peste 27 de procente față de anul precedent.

„Cifrele vin în contextul în care, anul trecut, în BTarena s-au investit peste 3 milioane de lei în transformarea sistemului de iluminat într-unul modern, comparabil cu cele existente la arenele din Munchen sau Barcelona, dar și în suplimentarea stațiilor de încărcare electrică din parcarea subterană și în dotarea acesteia cu un sistem inteligent de citire a plăcuțelor de înmatriculare.

Această creștere a veniturilor și profitului se datorează, în mare parte, celor peste 100 de evenimente organizate în BTarena anul trecut și numărului de spectatori care ne-au trecut pragul, gradul de ocupare la multe evenimente depășind pragul de 90%”, a spus Ionuț Rusu, directorul BTarena.

În 2024, BTarena împlinește 10 ani de la inaugurare. (sursa)

Articolul precedentDe la cititori. Udemeriștii l-au bătut pe Bolojan la propriul joc… Ba l-au pus și să plătească! Cât a ‘costat’ noua alianță PNL-UDMR din CJ Bihor
Articolul următorANAF: Termene limită de depunere a situațiilor financiare anuale aferente anului 2023