Premierul Marcel Ciolacu se află, miercuri, în tribune la meciul României cu Slovacia, de la Campionatul European, care se desfăşoară în Germania. Aceasta s-a fotografiat cu suporterii români şi le-a transmis un mesaj fotbaliştilor din echipa naţională: Succes, băieţi! Astăzi ne calificăm!

Premierul Marcel Ciolacu a postat, miercuri, pe Facebook, mai multe fotografii din Germania, unde va urmări, din tribune, meciul echipei naţionale de fotbal. 

Acesta s-a fotografiat cu suporterii români şi a îmbrăcat un tricou în culorile naţionalei, cu numele său pe spate şi cu numărul 12. El le-a transmis un mesaj fotbaliştilor din echipa naţională: Succes, băieţi! Astăzi ne calificăm!, a scris pe Facebook Ciolacu.

Este al doilea meci la care liderul PSD este în tribune, el fiind prezent şi la meciul România-Ucraina de pe Allianz Arena, în München. 

Joi, prim-Ministrul Marcel Ciolacu va participa la Bruxelles la reuniunea PES a şefilor de stat şi de Guvern de pregătire a Consiliului UE, a anunţat Guvernul. (sursa)

Articolul precedentAvertizare meteo. Cod galben de furtuni în mare parte din țară. Zonele afectate (HARTA)
Articolul următorUn panou cu Ciucă a început să lăcrimeze după ce câțiva bărbați au făcut grătar sub el