Premierul Lucovid Orban are puteri supranaturale: el nu spune minciuni, el VEDE minciunile spuse de alții!!!

Uau! Muritorii de rând pot doar auzi cuvintele rostite de alții, pe când liderul PNL poate să le și vadă!

Cel puțin așa rezultă din declarația pe care el însuși a făcut-o după citirea moțiunii de cenzură de astăzi din Parlament, moțiune intitulată „Guvernul PNL – De la Pandemie la pande-mită generalizată”:

Eu asemenea colecţie de minciuni, de date falsificate, o asemenea moţiune manipulatorie nu am văzut niciodată în istoria moţiunilor de cenzură din ultimii 30 de ani.” (Sursa: Ziarul Financiar)

Mulți au râs de „prostia” Vioricai Dancila. Dar nici cu Orban nu ne este rușine! Oare el vede și finalul mandatului său de prim-ministru sau doar minciunile, adevărul trecând neobservabil pe sub masca sa?

Poartă mască de protecție corect!

Îți poate salva viața. Ai grijă să îți dezinfectezi mâinile înainte să o atingi. Pune partea colorată în exterior. Fixeaz-o cu ajutorul firelor elastice trecute prin spatele urechilor. Poziționeaz-o încât să acopere atât nasul cât și gura. Identifică latura cu fir metalic și pliaz-o pe forma nasului. Îndepărteaz-o trăgând de elasticul din spatele urechilor. Arunc-o la un coș de gunoi cu capac. Spală-ți mâinile după ce ai aruncat-o. Poartă mască. Arată că îți pasă”. ( Text și sursă foto: Floriana Jucan (Q Magazine) )

Post scriptum

„Nu judecaţi, ca să nu fiţi judecaţi. Căci cu ce judecată judecaţi, veţi fi judecaţi, şi cu ce măsură măsuraţi, vi se va măsura.

De ce vezi tu paiul din ochiul fratelui tău şi nu observi bârna din ochiul tău?!

Sau cum poţi să-i spui fratelui tău: «Lasă-mă să-ţi scot paiul din ochi!», când iată că tu ai o bârnă în ochiul tău?! Ipocritule!

Scoate mai întâi bârna din ochiul tău şi atunci vei vedea clar să scoţi paiul din ochiul fratelui tău!”

(Matei 7.7)

material preluat din – printreranduri.net

Articolul precedentCum schimbă pandemia piaţa muncii?
Articolul următorMarcel Ciolacu, discurs la Congresul PSD: „Trebuie să ne rupem de trecut. Vremea tătucilor a apus!”