printreranduri.net: Omicron este numele noului inamic public (invizibil) al umanității. Având o contagiozitate mare şi reuşind să infecteze atât persoanele care au trecut deja prin boală, cât şi persoane vaccinate, Omicron e numai bun pentru a băga din nou frica în oameni. Că prea încep să se revolte. Și mai folosește la cel puțin două lucruri: explică eventuala ineficiență a vaccinării și legitimează noile restricții.

Noua noua variantă (așa-zis africană) a coronavirusului este detectată în tot mai multe țări, astfel că „autoritățile” nu pot sta cu mâinile în sân și introduc noi restricții. Deocamdată doar contra călătoriilor internaționale pentru a încerca să se izoleze. Însă povestea e abia la început. Eu zic să nu ne facem planuri pentru Crăciun și Revelion.

B.1.1.529 este o tulpină cu peste 30 de mutații ale virusului original, mutații petrecute exact în partea de virus vizată de actualele vaccinuri. O fi întâmplare? Nicidecum! Se cheamă adaptare. Evoluție.

Credeam că numai noi evoluăm și virusul așteaptă să îl înfrângem definitiv pentru a ne relua viața normală?

Adevărul este că acest Omicron nu a apărut în Africa de Sud! Acolo doar a fost secvențiat pentru prima oară. El a apărut vara asta în Europa, denumirea „științifică” a noii variante fiind utilizată în iulie. Acum a fost doar re-botezată de „experți”, iar în Botswana toate cele 4 cazuri de la care s-a pornit în noua narațiune a hiper-variantei cu multiple mutații au fost cazuri de infectare post-doză completă.

În aceste condiții, întrebarea întrebătoare e dacă nu cumva cauza acestei noi mutații este fix utilizarea pe scară largă a „vaccinurilor”. Deocamdată nimeni nu are curajul să întrebe nici „autorităților” și nici producătorii serurilor denumite „vaccin” în scop comercial.

Problema „autorităților” în toată această nouă „poveste” este că numărul celor care cred minciunile oficiale se împuținează pe zi ce trece. (printreranduri.net)

Articolul precedentInteresant… Consilierul lui Bolojan, cel cu salutul nazist, atac dur la Iohannis
Articolul următorMinistrul Muncii, reacție după ce consilierul BNR a anunțat că UE va interzice încălzirea cu lemne în România: “Nu va fi impus peste noapte” Dar va fi…