Compania aeriană Bees Airlines, anunțată în primăvară de Profit.ro ca lansată în România de antreprenorul maghiar Andrij Baganics, va începe din această lună să opereze zboruri, inițial către 8 destinații.

profit.ro: Antreprenorul este prezentat de termene.ro ca având domiciliul în Ucraina.

Bees va opera zboruri din România (București și Suceava) și Republica Moldova (Chișinău) către destinații europene, precum și către Egipt și Turcia, și va transporta în principal clienți ai tour-operatorilor. 

Primul serviciu comercial va lega capitala României de Heraklion (Grecia) din 5 august, operând de două ori pe săptămână până pe 12 septembrie. De asemenea, vor fi adăugate zboruri de la Otopeni către Praga, Tel Aviv și Verona, la sfârșitul lunii august, urmate de cele spre Karlsruhe/Baden-Baden în septembrie.

În plus, Bees Airlines intenționează să deservească două rute de la Aeroportul Internațional Ștefan cel Mare Suceava la Karlsruhe/Baden-Baden și Tel Aviv, și de la Aeroportul Chișinău la Verona.

Denumirea companiei înregistrate în România – Bees Airlines –  este asemănătoare cu cea a operatorului low-cost ucrainean Bees Airline, fiind și din acest motiv privită în piață drept “urmașa” acestuia. (sursa)

Articolul precedentCod galben de caniculă, în 21 de judeţe şi în Bucureşti / Temperaturi de 36 de grade / Vineri, zonele afectate de caniculă se extind (HARTA)
Articolul următorMeserii care aduc mai mulţi bani decât cele din IT. Cât câştigă un sudor sau un electrician şi ce trebuie făcut ca aceste joburi să nu mai fie percepute ca o opţiune secundară pentru tineri