O iluzie optică uimitoare cu un avocado a împărțit internauții în două tabare: cei care văd un sâmbure și cei care nu.

Imaginea unui avocado aparent normal, tăiat pe jumătate, a declanșat o dezbatere aprinsă pe rețelele de socializare, după ce mulți au dezvăluit că pot vedea ambele variante, în timp ce alții spun că văd doar una dintre cele două.

„Pare un sâmbure la prima vedere, dar cu siguranță nu există sâmburele daca te uiți de două ori”, a scris o femeie pe un grup de Facebook, în timp ce o a doua a spus: „Nu am crezut că este un sâmbure, dar acum, după ce l-am văzut, nu mai pot să nu îl văd.”

Nimeni nu pare să aibă răspunsul, dar comentariile au fost foarte împărțite, în sute dintre acestea utilizatorii susțin că pot vedea sâmburele, în timp ce de partea cealaltă mulți sunt convinși că nu există altceva decât interiorul avocadoului.

O femeie a analizat fotografia și a explicat de ce poate vedea ambele variante.

“Varianta fără sâmbure. Pot vedea partea din dreapta a avocadoului care a fost afectată de îndepărtarea sâmburelui. De asemenea, umbra de jos a găurii nu arată că ar fi vreun sâmbure.”

“Varianta în care văd sâmburele. În partea dreapta se vede că pulpa fructului s-a lipit de sâmbure. De asemenea, se vede o nuanță de verde la capătul sâmburelui, care nu ar fi acolo dacă acesta nu ar exista, deoarece pulpa avocadoului este galbenă.”

Tu reușești să vezi sâmburele sau nu? (sursa)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.