Carte de vizită:

►Zoltan Teszari controlează Digi Communications (DIGI), unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicaţii din Europa; el deţine indirect şi direct o participaţie de 56,9% din Digi Communications.

►Şi-a început cariera în business în anul 1992, vânzând îngheţată în oraşul său natal, Oradea.

►Şi-a extins treptat afacerile în domeniul importurilor de electronice şi piese auto, iar în telecom a intrat prin achiziţia unui operator din Braşov.

►Este unul dintre cei mai discreţi oameni din mediul de business local: nu iese în public, nu a avut vreodată un interviu public, nu a fost citat vreodată şi, pentru a întregi misterul, despre singura fotografie din presă cu el se spune că este un fals.

►Gigantul din cablu RCS&RDS / Digi a raportat în 2019 un profit net de 344,7 milioane de lei, iar afacerile companiei s-au plasat la 3,866 miliarde de lei. (sursa)

Articolul precedentSalariul nu mai este pe primul loc în mintea angajaţilor, ci stabilitatea plăţii salariului şi soliditatea companiei
Articolul următorDacă Guvernul nu ar fi generat criza de pe piaţa energiei, unde 6 milioane de consumatori sunt lăsaţi să plătească preţuri mai mari cu 26%, ceea ce aruncă în aer inflaţia, BNR era pregătită să discute o scădere a dobânzii de referinţă de la 1,5% chiar la 1%, ceea ce ar fi dus la scăderea ROBOR-ului cu peste 30%