Temperaturile vor fi peste cele normale, în cea mai mare parte a ţării, săptămâna viitoare şi în săptămâna 11 – 18 decembrie.

Meteorologii precizează că în intevalul cuprins între aceste perioade, temperaturile se vor situa în jurul celor specifice anotimpului.

Săptămâna 20.11.2023 – 27.11.2023

– Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile vestice, sudice şi centrale, dar mai ales în extremitatea de sud-vest a ţării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

– Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în jumătatea de vest a ţării, dar mai ales în regiunile sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 27.11.2023 – 04.12.2023

– Temperaturile medii se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

– Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Săptămâna 04.12.2023 – 11.12.2023

– Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toată ţara.

– Cantităţile de precipitaţii vor fi local deficitare în regiunile vestice, nord-vestice şi local în cele centrale, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 11.12.2023 – 18.12.2023

– Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

– Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Sursa: News.ro

Articolul precedentGuvernul Ucrainei spune că a adoptat o decizie privind utilizarea conceptului de “limba română” în loc de “limba moldovenească”
Articolul următorCâinele Maiei Sandu, Codruț, l-a mușcat de mână pe președintele Austriei – Foto / Video