Mai multe străzi din apropierea Casei Tineretului din Timişoara au fost blocate, vineri, după ce un influencer a anunţat pe reţelele de socializare că va achita, timp de o oră, plinuri de combustibil pentru cei care ajung la o anumită benzinărie din oraş, la toate cele 6 pompe. Poliţiştii intervin pentru a fluidiza traficul.

”Am ajuns la target-ul de 100.000 de dolari şi am promis că voi dona din bani, vineri 18/10 de la ora 14.00 – 15.00, voi oferi benzină gratis!”, a transmis mcc.lifestyle, care pe Instagram are 5.000 de urmăritori.

După ce clipul influencerului a ajuns viral, mai mulţi şoferi s-au aşezat la coadă şi au blocat mai multe străzi din apropierea benzinăriei. 

Circulaţia se desfăşoară cu dificultate pe străzile Cluj, Arieş şi Surorile Martir Caceu din Timişoara.

Poliţiştii supraveghează circulaţia.

”Având în vedere mesajul lansat în spaţiul public care a adunat un număr mare de participanţi la trafic la o staţie de alimentare cu combustibil de pe strada Cluj din Timişoara, în zonă sunt prezente echipaje de poliţie pentru fluidizarea traficului şi evitarea apariţiei unor evenimente negative. Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să respecte regulile de circulaţie şi să adopte un comportament civilizat”, a transmis IPJ Timiş. (sursa)

Articolul precedentDupă Externe, Lasconi e PRAF într-un nou domeniu! / ”USR ne-a făcut cadou un plan pe care nu cred că îl mai are nici o altă țară din Uniunea Europeană, și anume PNRR-ul” / Ea uită că TOATE statele UE au așa ceva și omite că, prin PNRR, USR voia să înghețe pensiile pentru decenii!!
Articolul următorEmailuri false, trimise în numele ANAF. Victimelor li se spune că au datorii la Fisc