Aseară, la Antena 3, fostul ministru al sănătății, Florian Bodog a dezvăluit cum, în plină pandemie coronavirus, Guvernul PNL numește în funcții publice de conducere persoane demise în trecut pentru incompetență. 

În 2017, ministrul PSD al Sănătății, Florian Bodog a demis-o pe doctorul Laura Acatrinei din funcția de director adjunct de la Direcţia de Sănătate Publică Botoşani pentru că, în plină epidemie de rujeolă, ea posta bancuri pe Facebook! Nu mai puțin de 14 într-o singură zi! În lipsa unei explicații mai bune, doctorul Acatrinei a încercat să dea vina pe “joaca” copilului ei…

Săptămâna aceasta, directorul Direcției de Sănătate Publică București, Cristina Pelin, a demisionat din funcție pe fondul acuzațiilor că suspecților de coronavirus și persoanelor care voiau să se izoleze nu le răspundea nimeni din DSP la telefon. 

În locul ei, actualul ministru PNL al Sănătății, Victor Costache a promovat-o tocmai pe Laura Acatrinei! Iată că “meritele” sale deosebite nu au trecut neobservate și au fost recompensate. Așadar, de acum încolo, bucureștenii pot să sune liniștiți la DSP: va fi cine să le spună bancuri la telefon!

Articolul precedentCORONAVIRUS ÎN BIHOR!
Articolul următorPIAȚA 100 ÎȘI SUSPENDĂ ACTIVITATEA